بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
پاسخ :
معلوم می‌شود که آن آقا پسر، کمی تعقل به خرج داده است.
ابتدا بفرمایید با خود بیندیشید که چرا نام این خرافات، رمالی و مسخره‌بازی‌ها را دعا گذاشته‌اید؟! دعا یعنی خواندن خداوند منّان وخواستن ازاو و جایگاهش بسیار والاتر از این کارهاست.
برخی از جوانان، واقعاً موجب شگفتی هستند! در حالی که به وقتش با یک ژست علمی، هیچ استدلال عقلی را نیز قبول نمی‌کنند و می‌گویند: از کجا معلوم به نظر من و به وقتش به سراغ خرافه‌ هایی می‌روند که حتی بسیاری از مردمان مصر باستان نیز به بطلان آنها پی‌برده بودند!
چطور ممکن است که یک انسان عاقل، یک جوان فهمیده، در جایی چیزی بخواند، سپس بدون هیچ استدلال یا سندی باورش نماید، و برای آن که باورش را توجیه نماید، نام دعا روی آن بگذارد و عمل نیز بنماید؟!
اگر کسی اهل دعاست، چرا صدها دعای منقول از اهل عصمت علیهم السلام را نمی‌خواند، اما با امید و شوق فراوان، به سراغ رمال‌بازی می‌رود؟!
محبت یا ذلت : آدمی، عزت دارد و باید قدر این عزت خود را بداند. کسی که مرا دوست ندارد، نداشته باشد.
چقدر ذلیلانه و تحقیر کننده است که آدمی هزاران ادای غیر معقول در بیاورد تا دیگری او را دست داشته باشد؟! چقدر جعلی و کاذب است آن محبتی که به واسطه‌ این رمال‌بازی و طلسمات ایجاد گردد؟! چطور کسی راضی می‌شود که دیگری به زور طلسمات، به او یک محبت جعلی داشته باشد؟!
آیا کسی که به این شیوه‌ها متوسل می‌ گردد، خودش نمی‌داند که او دوستش ندارد، بلکه احیاناً متأثر از این رمالی‌ها شده است؟ پس چگونه نام چنین حالتی را محبت و عشق می‌گذارد و خودش را فریب می‌دهد؟! مثل این است که به کسی بگویید: من به تو پول می‌دهم تا نقش کسی که مرا دوست دارد بازی کنی! یا کسی را هیپنونیزم کنید و به او القا نمایید که بگو: دوستت دارم و او نیز بگوید! آیا می‌توانید به خود بگویید که او مرا دوست دارد، چون در حال هیپنوتیزم گفت: دوستت دارم؟!
بنابراین، خودشناسی نمایید، شخصیت و هویت خود را باز یابید، برای خود ارزش و عزت قائل شوید و برای این که دیگری شما را دوست داشته باشد، به هر خرافه و یا کار غلطی متوسل نگردید.
حال چه کنم؟ هر چه از این طلسمات را که به نام دعا جمع‌آوری کرده‌اید را به آب بریزید. و البته گمان ننمایید که تا به آب ریختید، او بر می‌گردد و می‌گوید: آه، حالا عاشقت شدم! خیر؛ شاید او پسر عاقل‌تری است که از دختری با این ویژگی‌ها جدا شده است؟ (ص 1)
دیدگاه ها (۱)

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ :ابتدا بفرمایید با خود بیندیشید ک...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :کمبود محبّت حقیقی، اخت...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :باید به چند نکته‌ بسیا...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :مُحبّ خداوند است و محب...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم :درستی شهادت : بنابراین...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :خداوند متعال تصریح می‌ن...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :در اسلام عزیز، ابتدای ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :آیا وجود خدا را قبول د...

سلام امام زمانم ♥️ سلام رفیق مهربانما چقدر رسم رفاقت را رعای...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :طبق احکام شرع مقدس اسل...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط