انا من المجرمین منتقمون...

🔥انتقام از جنایتکاران علیه ملت
#شاهچراغ

🔻روز اولی که هواپیماهای متجاوز عراقی آمدند و تمام مرزهای جنوب و غرب کشور‏‎ ‎‏مورد حمله و تجاوز قرار گرفت، مسئولان و فرماندهان در حالی که واقعاً مضطرب بودند‏‎ ‎‏به خدمت امام خمینی رسیدند و امام با دیدن چهره های نگران گفتند:
⭕ دزدی آمده و سنگی انداخته و در رفته است.
🔻همین جمله امام آرامش و قوت روحی بالایی را در حاضران ایجاد کرد و هنگام خروج همه مسئولان و فرماندهان کاملا با روحیه آماده پاسخ قوی به عراق بودند.


🔺️پ.ن۱: حادثه حمله مجدد به #شاهچراغ هرچند برای همه ما تلخ است اما این نشانه حداکثر ضعف دشمن است که به جای رویارویی در مرزهای جنگی، لطیف‌ترین مکان‌ها را پوشش حقارت و ددمنشی خود قرار می‌دهد.

🔺️پ.ن۲: نه تنها باید از دشمن اصلی انتقام این حمله مجدد به شاهچراغ را گرفت بلکه باید در سالگرد #اغتشاشات_دروغ_مهسا همه دشمنان خارجی و همدستان داخلی آنها، از ترس انتقام حوادث پاییز ۱۴۰۱ به وحشت بیفتند.

🔺️پ.ن۳: نه تنها نباید نگران تکرار حوادث #سالگرد اغتشاشات دروغ مهسا باشیم بلکه همه باید با چنان قوتی به صحنه بیایند که انتقام جنایت‌های تجزبه طلبان، دشمنان خارجی و شبکه‌های مزدور داخلی را بر علیه مردم ایران گرفته شود.
این جمله طلایی از امام خامنه‌ای را هیچ وقت از یاد نبریم:
«انفعال در برابر دشمن بزرگترین اشتباه است»

🔸پ.ن۴: صدا و سیما و رسانه‌های انقلابی و وطن دوست نباید با انتشار تصاویر و اخبار، دستپاچگی ضعف و ترس را به مخاطبان القا کنند بلکه باید روحیه #آرامش و #حماسه را ترویج کنند.
دیدگاه ها (۰)

شیراز تسلیت...

حسین جان ای آبروی دوعالم

فأنی قریب...

آشوبم آرامشم تویی...

🚨یک اعتراف ناخواسته از رئیس جمهور آمریکا که می‌توان به این ن...

🚨یک اعتراف ناخواسته از رئیس جمهور آمریکا که می‌توان به این ن...

ثابتی حرفای جالبی میزد در مورد این شمخانیمخصوصا پسرش و کشتی ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط