{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

سید حسن نصرالله :

سید حسن نصرالله :
اگر هدف تجاوز عربستان به یمن نجات ملت یمن است سؤال این‌جاست که چرا برای نجات ملت مظلوم فلسطین که سال‌هاست از شما کمک می‌خواهند وارد عمل نمی‌شوید؟
و اگر هدفتان طبق ادعایی که می‌کنید بازگرداندن قدرت مشروع حاکم بر یمن است سؤال این‌جاست که چرا برای بازگرداندن چیزی مهم‌تر از قدرت یک فرد، یعنی خاک فلسطین و قبله‌ی اول مسلمانان وارد عمل نمی‌شوید؟
و اگر چنان که ادعا می‌کنید قدرتی که در یمن در حال شکل‌گیری است و البته هنوز کاملا شکل نگرفته و مشخص نیست در چه اندازه است برای منطقه خطر محسوب می‌شود سؤال این‌جاست که آیا اسراییل که هر روز در مرزها، بندرها و همسایگی خاک‌های شما حضور دارد و همه‌ی کشورهای منطقه را تهدید می‌کند برای منطقه خطر محسوب نمی‌شود؟
این یک شهادت عربی جدید است که اسرائیل نه تنها امروز دشمن عده‌ای محسوب نمی‌شود بلکه هیچ گاه دشمن آنان نبوده است!
دیدگاه ها (۴)

..

بخشی از شعر خوانده شده توسط حاج منصور ارضی در چهارمین شب عزا...

..

.

‌♨️ وزارت خارجه یمن: هیچ ائتلاف منطقه‌ای یا جهانی نمی‌تواند ...

فریادِ بهرامِ محمدی بر خاکریزِ هویتتقابلِ بمبِ بیگانه و فساد...

طائب: حق ملت گرفته خواهد شد.رئیس سازمان بسیج مستضعفین در جمع...

فریادِ بهرامِ محمدی بر خاکریزِ هویتتقابلِ بمبِ بیگانه و فساد...

وزیر خارجه ترکیه: «این جنایتکار، نتانیاهو، که از ریختن خون ف...

کودتا معنای مشخصی دارد و دقیقاً همین معناست که آن را از شورش...

«فریادِ بهرامِ محمدی بر خاکریزِ هویّت»«تقابلِ بمبِ بیگانه و ...

«فریادِ بهرامِ محمدی بر خاکریزِ هویّت»«تقابلِ بمبِ بیگانه و ...

بزرگترین #تروریست روی زمین دولت آمریکاست!🔸در این ویدیو، صحبت...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط