تاریخ کوتاه ایران و جهان-146 (ویرایش 2)
_________________________________________________________
در پیرامون سال 1114 پ.{پیشازادروز}(قبل میلاد) ، «تیگلت پیلسر یکم» پادشاه آشور ، به آرامی ها تاخت و قلمروی آنها را به خاک خود افزود (1)(2).
در اینجا باید دربارهء سه جستار (موضوع) ، گسترده گوئی هائی (توضیحاتی) را بدست دهم (ارائه کنم):
1-
شگفت انگیز نیست که «نرم افزار جئاکرون» ، «شاهنشاهی ایران» {در هنگامهء فرمانروائی شاهیخاندان ایلامیان} را نادیده بگیرد ؛ چون «جئاکرون» ، یک نرم افزار «اروپائی-آمریکائی» است ؛ و اروپائی ها و آمریکائی ها ، که همپیمان عرب ها و ترک ها هستند ، دشمن خونی «ایرانیان نیامیخته با عرب ها و ترک ها» و «شاهنشاهی های ایران باستان» هستند . پایابراین (بنابراین) ، من کارنگارهء (نقشهء) درست را ساخته و بدست داده ام (ارائه کرده ام) (3) ؛ ولی کارنگارهء (نقشهء) دست نخوردهء جئاکرون را نیز ، در زیر آن آورده ام.
2-
تا سال 650 زادروزی (میلادی) ، زیستگاه «سامی تبارها» ، سرزمین «لوانت» (از رود فرات تا دریای مدیترانه) و زیستگاه «عرب ها» باریکهء «حجاز» و زیستگاه «یمنی تبارها» سراسر «آداکمان (شبه جزیرهء) عربستان بجز حجاز» بوده است ؛ ولی نرم افزار «جئاکرون» ، بنادرستی ، «آداکمان (شبه جزیرهء) عربستان» را در هنگامه های پیش از 650 زادروزی ، زیستگاه «سامی تبارها» دانسته است (4).
ولی از سال 632 زادروزی (میلادی) ، روند دگرش (تغییر) یافتن این الگوی زیستگاهی آغاز شد ؛ چونکه عرب ها ، که «حامی تبار» هستند ، با یاری «امپراتوری روم خاوری» ، در سال 632 زادروزی به پادشاهی های بسیار پیشرفتهء «یمنی تبار» تاختند (5) ، و آنها را به سوی خاور «آداکمان (شبه جزیره) عربستان» راندند ؛ ولی با اینچگونی (با اینحال) ، به آنها خودگردانی ندادند و یک فرمانروای عرب را بر آنها چیره گرداندند.
همهء این کارها ، برای این بود که «یمنی تبارها» همپیمان «شاهنشاهی ایران ساسانی» بودند ، و عرب ها و سپاهیان امپراتوری روم خاوری بر آن بودند که از سال 633 زادروزی (میلادی) بدون نگرانی از سرزمین های پشت سر خودشان ، به «ایران ساسانی» بتازند.
3-
بازدیدکنندگان گرامی برگهء «تاریخ بدون سانسور» ، چرائی (دلیل) اینکه می بینید یکی از پایتخت های ساتراپی های «ایران باستان» دارای نام عربی "یحیی" است ؛ ویکی دیگر از آنها هم ، دارای نام «عربی-ایرانی» "حسنلو" است ؛ اینستکه:
نام راستین (واقعی) این دو شهر ، دردست نیستند ، پایابراین (بنابراین) باستانشناسان ، نام نزدیکترین آبادی های کنار این دو کاوشگاه (سایت اکتشافی) را به این دو شهر باستانی ، داده اند.
برای گسترده گوئی (توضیح) بیشتر باید بگویم که روستاهای ایران باستان ، از سال 11000 پ. {پیشازادروز} (قبل میلاد) ، و شهرهای ایران باستان ، از سال 5500 پ. ، ساخته شده اند ؛ ولی تبار عرب ، از سال 1400 پ. پدید آمده است . بواژگانی دیگر (بعبارتی دیگر) ، نخستین «عرب» ، در پیرامون سال 2000 پ. (قبل میلاد) از نخستین همسر مصری اسماعیل و در فراز (شمال) دریای سرخ زاده شد ؛ و برای اینکه شمار فرزندان و نوادگان اسماعیل ، به آن اندازه زیاد بشود که بتوان آنها را یک تبار (قوم یا قبیله) نامید ، دستکم (حداقل) پانصد سال باید می گذشت.
در پایان باید بگویم که نام راستین (واقعی) «شهر سوخته» نیز ، دردست نیست ، ولی باستانشناسان برای کاوشگاه این شهر باستانی ، نام ایرانی «شهر سوخته» را برگزیده اند . در زیر ، نشانی های نوشتاره های (مقاله های) رهمند (مرتبط) با کاوشگاه های (سایت های باستانشناسی) «تپهء حسنلو» و «تپهء یحیی» را بدست میدهم (ارائه می نمایم):
https://en.wikipedia.org/wiki/Tepe_Yahya
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D9%BE%D9%8...
https://en.wikipedia.org/wiki/Teppe_Hasanlu
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D9%BE%D9%8
پژوهشپایه ها (منابع تحقیق):
(1)
درنرم افزار جئاکرون ، کارنگارهء (نقشهء) سال 1114 پ. را ببینید:
http://geacron.com/home-en/
برای دیدن کارنگارهء (نقشهء) هر سالی ، باید در "چابر (کادر) جستجو" ، آن سال را بنویسید و سپس دکمهء کنش (اینتر) را بزنید . رونهش (توجه) داشته باشید که سالهای پیشازادروز (قبل میلاد) را ، باید با یک نشانهء "رانا" (منفی) بنویسید.
(2)
https://en.wikipedia.org/wiki/Tiglath-Pileser_I
(3)
پژوهشپایه های (منابع تحقیق) این گفته را میتوانید در نشانی های زیر بیابید:
http://wisgoon.com/pin/25306178/
http://wisgoon.com/pin/25290117/
http://wisgoon.com/pin/25290231/
http://wisgoon.com/pin/25290308/
http://wisgoon.com/pin/25290325/
(4)
پژوهشپایه های
دیدگاه ها (۱)
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.