یکی از عاملان شورش در عاشورای جهت روشن شدن

.
یکی از عاملان شورش در عاشورای ۸۸ (جهت روشن شدن )


زهرا بهرامی (مطهره بهرامی ) زادروز ۱۹۶۵
ایران - وی یکی از اغتشاشگران فتنه سال هشتاد و هشت بود که علاوه بر شرکت در شورش های مختلف در اغتشاش و هتک حرمت عاشورا همان سال (کشیدن هلهله و جیغ و دست به نیت آشوب و بر هم زدن امنیت کشور ) نیز بوده است .

زهرا بهرامی در سال ۲۰۰۳ به جرم حمل حدود ۱۶ کیلوگرم کوکائین در فرودگاه آمستردام به تحمل سه سال حبس محکوم شده بود. او همچنین در سال ۲۰۰۷ در هلند به جرم جعل گذرنامه در دادگاه محکوم شده بوده‌است.

و
این فرد که پیشتر به اتهام ارتکاب جرائم امنیتی دستگیر شده بود،‌ 450 گرم کوکائین و 420 گرم تریاک نیز کشف و در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد وی 150 گرم کوکائین نیز در ایران به فروش رسانده است.
محاکمه : وی بدلیل نگهداری ۴۲۰ گرم تریاک و ۴۵۰ گرم کوکائین و ایجاد آشوب و اقدام علیه امنیت ملی در ۹ بهمن سال ۸۹ بوسیله چوبه دار به درک واصل شد .
.
.
دیدگاه ها (۲)

تظاهرات سکوت بود دیگه..:تصویری از حمله اوباش سبز به پایگاهها...

کلیپ |شعار مرگ بر رهبر عزیز کشورمون عریان کردن نیروی بسیج ان...

پوستر های نهم دی ..انگیزه‌هایی وجود دارد برای فراموش کردن و ...

#فتنه_گر

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط