امروزه زندگی روزمره خیلی از ما درگیر و تحت تاثیر شبکه های
مقاله ای توی سایت Fortune منتشر شده که طبق نظرسنجی از کاربران به این نتیجه رسیدن که اکثرا کاربرانی که اقدام به خرید میکنن مثلا خرید وسایل و لوازم ورزشی یا هودی، بلافاصله از خریدشون پشیمون شدند و اعتراف کردند که تحت تاثیر یک پست حمایت شده این خرید رو انجام دادند.
همین مثال گویای این هست که این شبکه های اجتماعی بر عادات خرج کردن مصرف کنندگان تاثیر گذار هستند.
همچنین در یکی از قسمت های این مقاله عنوان شده که :
نزدیک به یک سوم کاربران بیشتر از هر جنبه دیگری از زندگی خود نسبت به وضعیت مالی خود احساس منفی دارند.
علاوه بر مثال بالا یکی دیگه از دلایل این احساس پست های افراد دیگه در مورد وضع مالی خودشونه!
این نظر سنجی حتی به نسل های جدید هم بی تفاوت نبوده و توی مقاله عنوان شده که :
نسلهای جوانتر با رسانههای اجتماعی بزرگ شدهاند، یا شاهد رشد و تکامل رسانههای اجتماعی با آنها بودهاند.
جوان ترین نسل ها نیز تحت تأثیر قرار می گیرند. بیش از 64 درصد از والدین دارای فرزندان خردسال که وارد شبکههای اجتماعی میشوند، معتقدند محتوای آنلاین به انتظارات غیرواقعی فرزندانشان در مورد پول کمک کرده است.
با توجه به میلیونر بودن تولیدکنندگان محتوای مناسب برای کودکان آنلاین مانند Unspeakable ، Nastya و Ryan Kaji ، برای کودک قابل درک است که انتظارات غیرواقعی از پول داشته باشد.
از نظر طراحی، رسانههای اجتماعی جزئی از بهترین بخش زندگی کاربران هستند. هر پست، عکس یا بهروزرسانی، بر کسانی که تماشا میکنند تأثیر میگذارد. رسانههای اجتماعی اساساً بیلبورد جدید کنار جادهای هستند، فقط هدف تبلیغات سنتی را به روشی بسیار هوشمندانهتر انجام میدهند.
بنظر من با تمام درستی و صحت این مقاله اصلا درست نیست که یک شبه این نرم افزار هارو نیست و نابود کنیم یا ارتباط خودمون رو با دنیا قطع کنیم! از یه طرف هم من اصلا به جمله << مهم اینه چجوری ازش استفاده کنیم ندارم، چون از نظر من روش تبلیغات مدام و آهسته و مهندسی شده در مرور زمان اثر میگذاره( یه جوری که نفهمیم از کجا خوردیم!) >>
شاید درست ترین روشی که به ذهن من می رسه کم کردن استفاده از این شبکه ها هست و جایگزین کردنشون با شبکه ها و اپلیکیشن ها و سایت هایی که بجای اینکه از جیب و اعصابمون کم کنه، یه چیزی بهش اضافه کنه.
دیدگاه ها
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.