اسلام تمامش سیاست است.امام خمینی ره

علت این که میگند سیاست چیز کثیفیه،این است که،مردم نادان بمانند، تا قدرت ها بتوانند بر آنان حکومت کنند.

ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود

امیر کبیر:مملکت مردم دانا میخواد

اسلام- تمامش- سياست است‌
اسلام اين نيست. و اللَّه اسلام تمامش سياست است. اسلام را بد معرّفى كرده‌اند. سياست مُدُن از اسلام سرچشمه مى‌گيرد. من از آن آخوندها نيستم كه در اينجا بنشينم و تسبيح دست بگيرم؛ من پاپ نيستم كه فقط روزهاى يكشنبه مراسمى انجام دهم و بقيه اوقات براى خودم سلطانى باشم و به امور ديگر كارى نداشته باشم. پايگاه استقلال اسلامى اينجاست. بايد اين مملكت را از اين گرفتاريها نجات داد.

نمى‌خواهند اين مملكت اصلاح بشود؛ اجانب نمى‌خواهند مملكت آباد شود.
اينها حتّى آب هم براى اين ملّت تهيه نكرده‌اند! آبى كه ما در قم از آن استفاده مى‌كنيم، در اروپا حتّى به حيواناتشان هم نمى‌دهند!

اگر راست مى‌گويند براى بيكاران كار پيدا كنند. اين جوان بعد از بيست سال تحصيل، كار مى‌خواهد. فردا، كه فارغ التّحصيل مى‌شود، سرگردان است. اگر معاشش فراهم نشود نمى‌تواند دين خود را حفظ كند.

شما خيال مى‌كنيد آن دزدى كه شبها از ديوار، با آن همه مخاطرات، بالا مى‌رود و يا زنى كه عفت خود را مى‌فروشد، تقصير دارد؟ وضع معيشتْ بد است كه اين همه جنايات و مفاسد، كه شب و روز در روزنامه‌ها مى‌خوانيد، به وجود مى‌آورد.
دیدگاه ها (۱)

رسول الله صلي الله عليه و آله و سلم :مؤمن از يك سوراخ ، دوبار گزيده نمى شود

فرشتگان به حال منو تو می خندند !!!!

تا حالا دزد رو دیدی تذکر بده در ماشینت بازه ببند؟

جواب منطقی برای  کسی  که میگه به تو ربطی نداره !

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط