رونمایی از موشکهای جدید خیبر

📌نکته‌ای کلیدی در خصوص رونمایی از موشک خیبر

🔸پس از این رونمایی، برخی افراد سعی کردند با اتصال این مسئله به سفر روز یکشنبه سلطان عمان به تهران آن را به "تلاش برای تنش‌زایی بیشتر ایران" ارتباط دهند.
رونمایی توسط وزارت دفاع(نه سپاه پاسداران)، تبادل زندانی روز گذشته میان ایران و بلژیک و سخنان وزیرامور خارجه کشورمان مبنی بر پیشبرد و پیشرفت مذاکرات در سکوت خبری در همان روز، این خط روانی را شکست.

🔸مسئله مهم‌تر اما اجرای سیاست چماق و هویج توسط جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات است. می‌توان گفت یکی از اشکالات عمده سیاست‌های ما، عدم استفاده همزمان از ابزارهای سخت و نرم بوده است. در حالی که آمریکا و رژیم صهیونیستی در طول مذاکرات برجام و احیای آن با پیشبرد تروریسم در سوریه و عراق، ترورهای متعدد متخصصان هسته‌ای، موشکی و منطقه‌ای کشورمان، خرابکاری‌های متعدد و تهدید حمله نظامی سعی در پیشبرد سنگر خود دارند اما متاسفانه در کشورمان افرادی وجود دارند که عقیده دارند وقتی پای میز مذاکره می‌رویم باید امتیازات را از فقط از طریق میز مذاکره بگیریم نه خارج از آن چه، رویکرد حریف کاملا برعکس است.

🔸برای مثال در همین مذاکرات احیای برجام در دولت قبل در حالی که آمریکا کمترین پیشنهادات را روی میز گذاشته بود، خطای راهبردی رژیم صهیونیستی در هدف قراردادن یکی از منابع برق مجتمع غنی‌سازی شهیداحمدی روشن نطنز، بهترین فضا را برای ما ایجاد کرد تا با غنی‌سازی ۶۰ درصد و چند اقدام ترکیبی در سطح منطقه، گارد مذا‌کراتی واشینگتن را از طریق ضربه به اسرائیل باز کنیم.

🔸در مذاکرات دولت سیزدهم نیز حریف راه عملیات روانی و جنگ رسانه‌ای را آغاز کرد. در کنار آن تهدید مقامات صهیونیست مبنی بر حمله و سوءاستفاده از حوادث اصفهان نشان می‌داد دشمن به دنبال استفاده از ابزارهای فرامذاکراتی در عین مذاکره یا همان دیپلماسی اجبارآمیز است. مدتی بعد با رزمایش پیامبر اعظم و انهدام ماکت دیمونا، ورق برگشت و برخی قفل‌های مذاکراتی در وین باز شد.

🔸در ابتدای سال ۱۴۰۱ نیز شاهد زنجیره اقدامات ناامن کننده رژیم در محیط داخلی کشورمان بودیم که با سرنگونی بنت، گام جدیدی برداشته شد.

🔸در روزهای اخیر و در حالی که شاهد تهدیدات مختلف مقامات صهیونیست علیه کشورمان بودیم آزمایش موشک خیبر با رنگ زرد و مشکی(در پاسخ به وزیری نتانیاهو در انرژی اتمی و دیمونا) و استفاده از یک سوخت بسیار خاص که حاصل شکست اطلاعاتی عمیق رژیم صهیونیستی بود پیام‌های ویژه‌ای به حریف ارسال کرد.

🔸شاید شعاری کردن ارسال موشک‌ها متقابلا حریف را وادار به سوءِاستفاده تبلیغاتی کند اما جاگذاری پیام‌های کلیدی در لایه‌های عمیق رونمایی از این موشک پیام‌ها را به مقصد رساند.

🔸مثال دیگر توافق با عربستان است که عملیات پیچیده دمام در شب ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ موجب چرخش آشکار ریاض در مذاکرات شد.

🔸رویکرد هوشمند استفاده همزمان از فشار و مذاکره، هنری است که امید است توسط سردار دکتر احمدیان در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تداوم یابد. در دوران دریابان شمخانی وی بیشتر به رویکرد امنیت ملی کلاسیک و کنترل محور بود و همین موجب برخی محافظه‌کاری‌ها می‌شد.

#خبر_جهادی
دیدگاه ها (۱)

📡#ایران #افغانستان 🛑مرز پل ابریشم بسته شد➕پل ابریشم پرتردد ...

🔻رهبر انصارالله تشریح می‌کند؛🇾🇪 اهمیت تحریم کالاهای غربی در ...

📡#فلسطین_اشغالی از صبح امروز ۷۱ مورد آتش سوزی درمتاطق مختلف ...

#افغانستان #ایرانمنابع محلی در استان نیمروز افغانستان مدعی ح...

‍ 💠 قزاقستان به پیمان ابراهیم پیوستدر جریان دیدار ترامپ حرام...

🔻 آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش‌» باشید!✍🏻حسین شریعتم...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط