💥 حادثه کوی دانشگاه تهران؛حرکت کور جریان ضد انقلاب برای ن
بازخوانی حادثه تلخ کوی دانشگاه در 18 تیر 1378
🔳 در چنین روزی در 18 تیر 1378 همراه با فضایی که در اثر اقدامات جریان موسوم به دوم خرداد و فعالیتهای وابسته به گروه های شبه روشنفکری در دانشگاه ها بویژه دانشگاه تهران ایجاد شده بود، فضای ملتهبی در دانشگاه شکل گرفته بود، فضایی پر التهاب که باعث شده بود جریانهای غرب گرا و روشنفکری زمینه را برای ایجاد اعتراضات علنی فراهم بینند و هر زمان منتظر فرصتی باشند تا آن را به صحنه اجتماعی و مردمی بکشانند. به همین دلیل در اثر مسائلی که با ورود نیروهای انتظامی به خوابگاه دانشگاه تهران ایجاد شد، گروه های ضد انقلاب فرصت را مناسب دیدند که گروه های مخالف و دلبستگان حکومت طاغوت را گردهم آورند و چند روزی فضای تهران را به صحنه اغتشاش و اعتراضهای علنی تبدیل کنند. در این میان اقدامات حرمت شکنانه ای نسبت به اصول نظام اسلامی همچون ولایت فقیه و شخص رهبری نظام صورت گرفت که دل بسیاری از دلسوزان نظام را به درد آورد. اما مقام معظم رهبری در سخنان خود همگان را به حفظ امنیت و آرامش کشور و همبستگی و اتحاد دعوت کردند تا ارزشهای نظام اسلامی حفظ شود و فدای شعارهای روشنفکرانه و غربگرایانه عده ای از افراد نشود.
🔻 اما این حادثه در مجموع حادثه ای تلخ و زیانبار برای نظام اسلامی بویژه شخص مقام معظم رهبری بود که موقعیت حساس آن زمان کشور را به خوبی درک می کردند. ایشان در خصوص این حادثه چنین فرمودند:
«مطلبی که از نظر من مهمتر از همه است و ذهن مرا مشغول کرده، حمله به خوابگاه جوانان و دانشجویان است. این حادثه تلخ، قلب مرا جریحهدار کرد؛ حادثه غیرقابل قبولی در جمهوری اسلامی بود... آقایانی که سردمداران خطوط سیاسی و گرایشهای سیاسی هستید، حالا برسید به این حرفی که ما میگوییم شما خودیها وقتی سر قضایای بیهوده اینطور با هم درگیر میشوید، دشمن سوء استفاده میکند؛ بفرمایید، این یک نمونه؛ دیدید دشمن چطور استفاده کرد؟! دیدید دشمن چگونه نیش خود را زد؟! این مسائل را کنار بگذارید. البته ما اصرار نداریم که همه یک طور فکر کنند؛ اما برای کار سیاسی و درگیری سیاسی، حدّی قائل شوید و خطّ قرمزی بگذارید. بیحساب و کتاب با هم مبارزه نکنید که آنقدر مشغول شوید که به دشمن اجازه دهید اینطور بیاید و داخلِ این میدانها بشود. سرِ این قضیه قانون مطبوعات و سرِ قضایای گوناگون دیگر، چه جنجال و چه دعوایی به راه افتاد! همهاش مسائل خطّ و خطوط! برای چه؟ برای این که قانونی در مجلس تصویب میشود! من به یک جریان سیاسی خاص اشاره نمیکنم؛ خطاب من به همه است. برای من، آن خطّ و این خط و هر خطّ سیاسی و سلیقه سیاسی دیگر، تفاوت نمیکند. برای من، مناط و ملاک، راه خدا و راه امام و راه اسلام و حفظ کشور و رعایت مصالح مردم و حفظ آینده کشور مطرح است. برای من فرقی نمیکند که فلان کس متعلق به خطّ «الف» است، فلان کس متعلّق به خط «ب» است. من به همه عرض میکنم؛ شما هم هشیار باشید.»
» ۱۳۷۸/۰۴/۲۱
🔻 این حادثه علی رغم تمام آسیبها و خساراتی که برای کشور داشت، پیامی برای جنبش ها و تشکلهای دانشجویی و دانشجویان فعال در دانشگاه های کشور داشت و آن اینکه همیشه آگاه باشند که فضای دانشگاه اگرچه فضای نقد و بیان است اما بیش از هر فضای دیگری آماده سوء استفاده دشمنان نظام بخصوص روشنفکران وابسته است. به همین دلیل باید آگاهی سیاسی خود را افزایش داده و برای پاسداشت ارزشهای انقلابی و اسلامی که دستاورد تلاشهای جوانان زیادی از این سرزمین است، تلاش نمایند. چنانکه مقام معظم رهبری نیز در اینخصوص خطاب به دانشجویان فرمودند: «حرف من به دانشجویان این است که مراقب دشمن باشید؛ دشمن را خوب بشناسید؛ مبادا از شناسایی دشمن غفلت کنید. غریبههایی را که در لباس خودی خودشان را در همه جا داخل میکنند بشناسید؛ دستهای پنهان را ببینید. هیچ کس بهخاطر غفلت ستایش نمیشود...»
yon.ir/3jwpk
#محسن_کاشانی
#نفوذ_جریان_روشنفکری_وابسته
#سالروز_حادثه_18_تیر_78
💠 اندیشکده برهان💠
https://telegram.me/joinchat/A0WxaDu3Ii4EBfgj74Ts3Q
دیدگاه ها (۱)
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.