تشکل‌ها و کانون‌های دانشجویی صدای دانشجو باشند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اصفهان، پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) در نشست با مسئولان انجمن‌های علمی، تشکل‌های و کانون‌های دانشجویی این واحد دانشگاهی با تأکید بر اهمیت کار این مجموعه‌ها در انتقال خواسته‌های دانشجویان به مسئولان دانشگاه اظهار کرد: شرایط کنونی جامعه و دانشگاه‌ها شرایطی حساس است که از سویی با هجمه‌های بی‌امان رسانه‌ها و بوق‌های تبلیغاتی دشمن برای جدا کردن دانشجو و جوانان از بدنه جامعه و از سوی دیگر غفلت برخی دستگاه‌های ذی‌ربط فرهنگی در برخورد با این مقوله مواجه هستیم.
وی افزود: برای فعالیت و کسب توفیق در این‌گونه اجتماعات لازم است که دیدی باز و فراجناحی خارج از دایره خودمانی و حلقه‌های هم‌فکری تشکیلاتی و عقیدتی داشته باشید تا بتوان با کمک این بینش، جذبی حداکثری از همه گرایش‌ها و تعلقات سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و ... صورت دهید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) با اشاره به حساسیت دوچندان کار تشکیلاتی و فرهنگی در دانشگاه در مقایسه با سایر ارکان جامعه گفت: هنر دانشگاه برای ایجاد جذابیت میان دانشجویان، ایجاد انگیزه بوده و برای خلق انگیزه، یافتن دغدغه‌ها و نقد‌های تک‌تک دانشجویان از اهمیت قابل‌توجهی برخوردار است؛ چراکه یافتن دغدغه‌ها و انتقال آن به سطوح بالاتر اعم از مسئولان داخل یا نهاد‌های خارج دانشگاه می‌تواند در عدم درک متقابل و رفع شکاف میان نسل‌ها و ایجاد جامعه‌ای سالم و به دور از بحران مؤثر خواهد بود.
نجفی تأکید کرد: در دانشگاه با جمعیت چند ده‌هزارنفری با سلایق و علایق متفاوت روبرو هستیم و سعی کنید از فرصت ۱۶ آذر و روز دانشجو، نهایت بهره‌برداری را برای جذب حداکثری و عضوگیری در انجمن‌ها و تشکل‌ها داشته باشید.
ادامه خبر:
https://ana.press/fa/news/817260
دیدگاه ها (۳)

پای درس انقلاب اسلامی ... راهبردهای انقلابی شهید بهشتی

خاندان سگ باز ...

سیدالشهدای مدافعین حرم

✅خبری بزرگ و پر از تخفیفات ویژه برای روز دانشجو در راه است.....

کسب مقام اول شنا 50 متر پروانه و مقام سوم شنا 50 متر آزاد در...

هیات ورزشهای دانشگاهی با همکاری انجمن شطرنج برگزار می کند:♟...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط