آهنگی نوشتم به نام I Wonder اما حتی بعد از اینکه

🐿 ‌: آهنگی نوشتم به نام "I Wonder" اما حتی بعد از اینکه بارها و بارها اونو شنیدم ، هنوز درکش نمیکنم. فکر میکنم این فقط سبک منع. فکر می‌کنم به این دلیله که هر چیزی رو که دوست دارم در مفهوم کلی خودم قرار دادم. همین امر در مورد داستان هایی درباره افرادی که دوستشون دارم ، چیزهایی که واقعا دوستشون دارم و احساسات متفاوتی که از اون ها لذت میبرم ، صدق میکنه.
🐿️ ‌ : اما چون آهنگ تازه منتشر شده ، کمی توضیح بدم ، درسته؟! ( 𝘚𝘸𝘦𝘦𝘵 𝘋𝘳𝘦𝘢𝘮𝘴 ) این فقط یک آهنگه که در اون قلب من بهتون داده شده. این جالبه و به نظر میرسه که این یک آهنگ عاشقانه از طرف هوبیه! تعدادشون زیاد نبود! فکر میکنم 'من تاحالا اونقدر آهنگ عاشقانه ننوشتم نه؟!'
اما در حال حاضر احساس میکنم ممکن بود بهش نیاز باشه. نه فقط عشق ، بلکه... عشق یک احساس ساده در این دنیاست. فکر میکنم این همان احساسیه که در این لحظه بهش نیاز دارید. پس به همین دلیله که... آهنگ جیهوپ درباره عشقخ. من همیشه به این موضوع علاقه داشتم بابراین آهنگی با مضمون عشق ساختم.
دیدگاه ها (۰)

💜 : هنوز شام نخوردی درسته؟! 🐿️ : به زودی می خورم.. باید...

💜 : چطوری اوپا؟!🐿 : خوبه ولی یکم خستم..🐿 : امروز یکم م...

بچه ها برای تور فردا خوب من تا ساعت 1 مدرسم و حدود یک و نیم ...

آپدیت جیهوپ توی اینستا

آپدیت کلوین کلاین با کوکی...!

🐨 : در نهایت ، چون خیلیا اینو تماشا میکنن می‌دونم که همه نمی...

yek tarafe part : 4

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط