خاموشیهای بهاری تقصیر کیست

💠 خاموشی‌های بهاری تقصیر کیست؟
۱ـ ناترازی برق ۲ـ ماینرها ۳ـ عباس علی‌آبادی

*مطالعه این گزارش توصیه می‌شود

🔹 هم‌اکنون کمبود ۴ هزار مگاواتی برق، منجر به خاموشی ۲ ساعته در بخش خانگی شده. اما این کمبود چگونه ایجاد شد؟

🔹هرچند ناترازی برق یک واقعیت است اما این موضوع به پیک تقاضا و عرضه در تیر و مرداد برمی‌گردد نه الان؛ زیرا اکنون توان تولید برق تا ۲۰ هزار مگاوات بیشتر از مصرف فعلی وجود دارد.

🔹ماینرهای غیرمجاز نیز حداکثر تا ۲.۵ هزار مگاوات ظرفیت دارند که باز هم با وجود ۲۰ هزار مگاوات توان تولید مازاد نسبت به عرضه فعلی نباید خاموشی‌ها رخ می‌داد.

🔸پس ریشه قطعی برق از کجاست؟

🔹طبق نمودار، وزارت نیرو تاکنون نتوانسته برنامه خود برای افزایش ۸ هزار مگاوات توان تولید تا تابستان امسال را محقق کند.

🔹 در ابتدای دولت ۵ هزار مگاوات نیروگاه با پیشرفت بالای ۸۰ درصد قرار داشتند اما هنوز وارد مدار نشده‌اند تا افزایش تولید رخ ندهد.

🔹همچنین اکنون ۱۰ الی ۱۱ هزار مگاوات از نیروگاه‌های کشور نیز به دلیل تاخیر در تعمیرات و خروج اضطراری از مدار خارج شده‌اند که از سومدیریت در بهره‌برداری حکایت دارد.

🔹 به دلیل عدم هماهنگی دستگاه‌های دولتی، ۲ هزار مگاوات نیروگاه‌های وزارت نفت نیز به شبکه برق متصل نشده و ۸ هزار مگاوات توان برقابی نیز (به درستی) برای تابستان حفظ شده.

🔹بدین ترتیب، بدون برقابی نیز وزارت نیرو می‌توانست ۲۰ هزار مگاوات یعنی رقمی معادل ۵ برابر کمبود فعلی را تامین کند، اگر وزیر نیرو کارآمد بود.
@khate_energy
دیدگاه ها (۳)

🎥من خادم همه هستم حتی مخالفانم🌐 @Rahe_Dialameh

چرا نماینده کانادا که سپاه و حاج قاسم تروریست میدانست از پسر...

وقتی قوانین از رأس دولت ومجلس وقوه قضائیه رعایت نمی‌شود، خرو...

امروز دو دسته برگریزون براتون دارم، اول با ماه شروع می‌کنیم ...

📌با قطع اینترنت و شناسایی ماینرها شبکه برق کشور نفس کشید🔹در ...

قطع اینترنت دست مزارع غیرمجاز بیت‌کوین را رو کرد🔹در روزهایی ...

هیئت اندیشه ورز مرکز بسیج سازمان برنامه و بودجه کشور

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط