بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ قسمت سوم :
در بیشتر آیات این بخش، یک جمله تکرار شده است: إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَةً وَمَا كَانَ أَكْثَرُ هُمْ مُؤْمِنِينَ -(سوره شعراء آیه 121)
یعنی در این امری که بیان نمودیم، درس است، عبرت است،آیه و نشانه برای بیداری و بصیرت است، علم و حکمت است،تذکر به عاقبت اندیشی است و ولی اکثرشان ایمان نیاوردند. پس باید دقت نمود که چه امری بیان شده است.
نکته: پس اگر کسی مغرضانه این آیات را از جانب خود تفسیر و تأویل کرد و به آنها عمومیت داد، تا مقصود خودش را القا نماید و یا شبههپراکنی کند، مشکل در قلب بیمار اوست، نه آیات و مصادیق آنها!
نه - أَكْثَرَ النَّاسِ - بیشتر مردم، به مردم ایران محدود میگردد و نه مقصود از أَكْثَرَهُمْ - بیشتر آنها، اکثریت ملت شریف ایران میباشند که یک هزارم مردم جهان را تشکیل میدهند.
آیات از رویکرد کفار، مشرکان، غافلان و بی خردان میگوید؛ اما انسان مغرض، نسبت میدهد به مؤمنانی که با انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ایران را به عنوان نظام سیاسی خود برگزیدند، برای دفاع ازدین، نظام،مملکت و ملت، به جبهه ها رفتند وبادشمن متجاوز جنگیدند، گروهی به شهادت رسیدند،گروهی مجروح شدند و کثیری با پیروزی بازگشتند! ملتی که درمقابله با نظامسلطۀ کفر و استکبار جهانی، سرآمد جهانیان شده است؛ و در صبر و استقامت در برابر انواع و اقسام ظلمها و جنایات، بیبدیل و الگو شده است.
پس، این تأویل به رأی و این مصداق قرار دادن انحرافی، فقط از اغراض شخصی و بغض و دشمنی با خدا،قرآن، اسلام، انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و بالاخره ایران و ایرانی نشأت میگیرد.(پایان)
دیدگاه ها
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.