اینا که مشکلات اقتصادیشون بیشتره

یورونیوز به نقل از ندیم زهاوی، رئیس حزب محافظه‌کار بریتانیا گفت که دولت در صورت نیاز برای مهار اثرات اعتصاب بخش‌های عمومی، از ارتش بریتانیا کمک خواهد گرفت.

وزیر مشاور در کابینه بریتانیا با بیان اینکه آن‌ها نگاهی به ارتش و نیروی واکنش ویژه دارند، گفت که نیروهای ارتش می‌توانند در صورت لزوم جای «رانندگان آمبولانس‌ها» را پر کنند.

بریتانیا در حال حاضر با موجی از اعتراض‌ها و اعتصاب‌های کارگران و کارمندان روبروست که نسبت به دستمزد و شرایط کاری‌شان معترض هستند؛ پرستاران بخش‌های مختلف انگلستان، ولز و ایرلند شمالی نیز اعلام کرده‌اند که در اواخر ماه دسامبر به اعتصابات خواهند پیوست.

دولت بریتانیا بارها خواستار پایان دادن به اعتصاب‌ها شده و اعلام کرده که توان افزایش دستمزد کارمندان را ندارد و با پیشنهادهای ارائه شده، مخالف است.
دیدگاه ها (۰)

🔴کلت، چاقو، کوکتل مولوتف؛ تنقلات آشوبگران برای 14، 15، 16 آذ...

ما بیزار هستیم از آزادی منهای قرآن...

همه دنیا شناختنت

🔺بعد از انتشار تصاویر کشف حجاب شده متصدیان شهربازی مجتمع الم...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط