صلی الله علی محمد النبی و آله

📣 #خورشید_گرفتگی و #ماه_گرفتگی غیرعادی در ماه رمضان موعود، که حادثه‌ای عجیب و خارج از محاسبات بشری است، یکی از #علائم_ظهور امام زمان علیه‌السلام است.

✍ هر خورشید گرفتگی یا ماه گرفتگی که صرفا در #ماه_رمضان باشد، اهمیت آخرالزمانی ندارد. کسوف و خسوفی مهم است که خارج از محاسبات بشری و در زمانی غیرمعمول رخ دهد!

🤏 خسوف (یا ماه گرفتگی) و کسوف (یا خورشید گرفتگی) غیرمعمول در ماه رمضان قبل از ظهور، نشانه‌ای است که از آغاز خلقت تا امروز، رخ نداده و حادث شدن آن، #بشارت نزدیک و نزدیک شدن #ظهور امام علیه‌السلام است.

⚠️ از دیدگاه علمی و محاسبات نجومی، کسوف (#خورشیدگرفتگی) در روزهاى ابتدایی و انتهایی ماه‌های قمری و خسوف (#ماه‌گرفتگی) در حدود اوسط ماه قمری، رخ داده و عادى است.

✍ اما خسوف و کسوف مدنظر روایات شیعی و اسلامی در ماه رمضان موعود، برعکس رخ خواهد داد. یعنی خورشید گرفتگی و #کسوف در نیمه‌ی ماه رمضان، و #خسوف یا ماه گرفتگی در اواخر ماه رمضان مورد نظر حادث خواهد شد.

📚 بدر بن خلیل اسدى نقل میکند: نزد امام باقر بودم که آن حضرت از دو نشانه یاد کرد که قبل از قیام قائم است و از آن هنگام که خداوند حضرت آدم را بر زمین ساکن کرده، هرگز اتفاق نیفتاده و آن اینکه کسوف #خورشید در نیمه ماه رمضان روی می‌دهد و خسوف #ماه در اواخر ماه رمضان رخ می‌دهد. (الغیبة نعمانی باب ۱۴ ص ۲۷۱)

❤️ السلام علیک یا صاحب الزمان 🇮🇷🇵🇸
#آخرالزمان #تا_ظهور #امام_مهدی #حدیث
@sedaye_zohoor313 🏴🚩
دیدگاه ها (۰)

💘صلی الله علی محمد النبی و آله💘 💚ذکر بی عدد یا علی مدد💚

💘صلی الله علی محمد النبی و آله💘💟ای لشگر حیدر کرار💟✌خنجر یمنی...

سرطان اصلاحااااات

💘صلی الله علی محمد النبی و آله💘در افطار، در سحر، هرکجا که حا...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط