جناب همتی جلیلی را مسخره کرده که چرا به کشاورزی پرداخته

.
گل کاشتی آقای همتی!

♦️وقتی نامزدی، شخصیت مستقل نداشته باشد و دیکته های دیگران را رونویسی کند، می شود همین آقای همتی و گل کاری منحصر به فردش!
🔹فعلا کاری نداریم که او، مائو رهبر چین را با کره شمالی اشتباه گرفته! اما کدام نامزد عاقلی، برای این که رقیب انتخاباتی را بزند، رفتن او به میان کشاورزان را مسخره می کند و نشانه برنامه ریزی برای تبدیل ایران به کره شمالی می خواند؟!
♦️این ادبیات سخیف و کُتره ای، در حالی است که بخش کشاورزی در تمام دنیا، به عنوان یکی از پنج، شش پیشران بزرگ برای جهش اقتصادی محسوب می شود و ضمنا یکی از پایه های امنیت اقتصادی و غذایی به حساب می آید.
🔹به همین دلیل هم هست که سیاستمداران برجسته در آمریکا و اروپا و آسیا، حساب ویژه ای برای بخش کشاورزی قائلند و در مقابل، تحقیر کنندگان این بخش، در حد دشمنان امنیت و اقتصاد ملی کشورها رتبه بندی می شوند.
♦️مغز مخاطب هنگ می کند وقتی به یاد می آورد که فردی با این حد از بی سوادی، در حساس ترین شرایط کشور، به مدت سه سال سکاندار بانک مرکزی بوده و می خواسته سفیر ایران در چین شود!
#محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم

@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
پ.ن.
گویا مأموریت ایشان فقط تحقیر ملته ،آن از کارمندان ، اینهم کشاورزان!!!
درست انتخاب کنیم
#من_بلد_نیستم
#حزب_الله #مرگ_بر_فتنه_گران #مدیریت_لیبرالی_سازش_تحقیر_غربگرایی
#مرگ_بر_ضد_ولایت_فقیه #اروپامستعمره_امریکا
#انرژی_هسته_ای_حق_مسلم_ماست #من_یک_سپاهی_هستم
دیدگاه ها (۲)

رای به بانیان وضع موجود مساوی است با ادامه وضع موجود

چه کسانی میگویند رای ندهیم؟

جدایی بحرین از ایران در سال 1349 هجری شمسی (پهلوی)

یارو اومده خصوصی پیام فرستاده که شی شی می گی دادااااااچ !!!ک...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم : امریکا ورشکسته‌ترین و ...

🎴 نقش‌آفرینی ظریف در بازی آمریکایی✍️ مسعود براتی 🔹 اظهارات ض...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط