🔻 این ره که تو می روی به تُرکستان است...

♨️ حضور باشکوه مردم در راهپیمایی 22بهمن، همانطور که به مذاق اپوزیسیون خوش نیامد، کام شهاب حائری را هم تلخ کرده است!

‼️ او آمار 21میلیونی راهپیمایی 22بهمن را غیرواقعی دانسته و با همین بهانه مصادیقی را ذکر کرده که به زعمش ساخته و پرداختهٔ ذهن مسئولین است؛ مصادیقی که میتوان با یک جستجوی ساده به دروغ بودن آن ها پی بُرد!

♨️ مثلا میگوید‌‌؛ امام خمینی به جمکران اعتقادی نداشت و هیچ موقع در آنجا حاضر نشد! تهمتی که سال98 از زبان عنصر معلوم الحالی چون سعیدحجاریان زده شد و پایگاه خبری جماران وابسته به موسسه نشر آثار امام(ره) قویاً آن را رد کرد!

♨️ جماران آورده؛ در خاطرات آیت الله توسلی و آیت الله موسوی اردبیلی آمده که امام به مناسبتی در روستای جمکران بودند و هنگام رسیدن وقت نماز، صرفاً برای اقامه نماز واجب به آن مسجد رفته اند.

♨️ بیان مطالب دروغ و نسبت دادن آن به رهبران نظام، ترفندی است که سالها قبل، از طرف برخی ورشکستگان سیاسی پایه ریزی شد که امروز هم توسط بازیچه ها و مُهره هایشان که عطش دیده شدن دارند، در حال تزریق به افکار عمومی است.

✍️مرتضی حسینی
دیدگاه ها (۰)

خدایا به امید خودت...

♨️به ملت ایران اظهار تعظیم می‌کنم...

یادمان باشد ....

توجیه با طعم هراس ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط