بازگشایی دانشگاه‌ها باید بصورت تدریجی باشد

🔸احمد نادری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به تصمیم دولت مبنی بر بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، اظهار کرد: بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها الزامی بود که باید به ویژه در حوزه آموزش و پرورش، این اقدام زودتر انجام می‌گرفت.

🔸وی با انتقاد از اینکه متأسفانه در حوزه آموزش مجازی نیز موفقیت چشمگیری به ویژه در حوزه آموزش و پرورش نداشتیم، ادامه داد: البته قطعا با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها باید تمامی پروتکل‌ها و موارد بهداشتی توسط وزارت آموزش و پرورش رصد شود.

🔸نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس یادآور شد: بسیاری از خوابگاه‌های دانشجویی تغییر کاربری داده و خانه‌های دانشجویی واگذار شده لذا بازگشایی دانشگاه‌ها باید به صورت تدریجی صورت می‌گرفت و این اقدام با اولویت بازگشایی تحصیلات تکمیلی و رشته‌های عملی که بسیاری از آن‌ها در دوره کرونا تعطیل نشد، انجام می‌گرفت.

👈 لینک خبر کامل در خبرگزاری خانه ملت:
📢 www.icana.ir/Fa/News/497277



________________________________
#ahmadnaderi_ir
#ahmadnaderii_ir
#بازگشایی_مدارس #بازگشایی_دانشگاه_ها #خوابگاه_دانشجویی #دانشجو #محصل #معلم #آموزش_و_پرورش #آموزش_حضوری #آموزش_مجازی #کووید۱۹ #تعطیلی_مدارس #نماینده_مجلس #مجلس_شورای_اسلامی #نماینده #احمدنادری
دیدگاه ها (۱)

انا لله و انا الیه راجعون▪️درگذشت استاد وهمکار سابق، دکتر اص...

انتقاد نماینده تهران از تصمیمات خلق‌الساعه و بدون درایت در شهرداری

وجدان جهانی، تو لکه ننگی

۹ توصیه‌ عالی از آیت‌الله کشمیری

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط