این تصویر را به خاطر بسپارید.....

🔸️ ساعاتی پیش؛ لولا داسیلوا رئیس جمهور اسبق برزیل که در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ از طرف مردم این کشور انتخاب شده بود، بار دیگر با رأی مردم سرزمین قهوه و فوتبال به عنوان رئیس جمهور تعیین شد.

🔸️داسیلوا یک شخصیت مخالف آمریکا و رژیم صهیونیستی است که در دوره مسئولیت او رابطه برازیلیا و تهران به شدّت تقویت شد و حجم روابط تجاری از ۱۴ میلیون دلار به ۳ میلیارد دلار رسید.

🔸️نکته مهمی که باید ذکر شود این است که ایالات متحده تلاش بسیاری کرد تا رقیب داسیلوا یعنی بولسونارو بار دیگر رئیس جمهور شود و ترامپ نیز در این زمینه اقدامات رسانه‌ای و تبلیغاتی علیه داسیلوا انجام داد امّا مردم برزیل مسیر دیگری انتخاب کردند.

🔸️ مطمئناً با روی کار آمدن داسیلوا، برزیل بار دیگر به یکی از دوستان ایران تبدیل خواهد شد و رابطه تجاری میان طرفین تقویت می‌گردد و این همان چیزی است که تهران در شرایط سخت تحریمی بدان نیاز مبرم دارد.
دیدگاه ها (۰)

قبل ازاتفاقات وبعدازاتفاقات.درمورد روحانیون وبسیجیان

آغوش داریم تا آغوش...... آغوش ذلت وآغوش عزت

جانم فدای رهبرم ،لبیک یا خامنه ای مدظله العالی

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام

حسرت:برجاممکانیسم ماشهکرسنتچندتا گند دیگه باید ازین جماعت رو...

حسرت:برجاممکانیسم ماشهکرسنتچندتا گند دیگه باید ازین جماعت رو...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط