{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

سکونت اتباع در اطراف حرم شاهچراغ ممنوع شد

سکونت اتباع در اطراف حرم شاهچراغ ممنوع شد

استاندار فارس:
🔹‌‌‌امنیت حرم شاهچراغ با سه لاین امنیتی پوشش‌ داده می‌شود و اینکه هم شهید داده‌ایم و هم با ورود جدی و رشادت نیروهای امنیتی و حراستی این مهم را در کم‌ترین زمان ممکن خنثی کرده‌ایم بی‌انصافی است که بگویم امنیت تامین نبوده است.

🔹اینگونه نیست که ‌بعد از حادثه‌ تروریستی نخست در حرم شاهچراغ، از ۱۰ ماه گذشته عده‌ای را مسلح کرده باشیم تا اگر کسی وارد شد به رگبار بسته شود! تمام سعی مسئولان این است که فضای حرم حالت امنیتی و پادگانی به خود نگیرد‌.

🔹برای ‌امنیتی بیشتر ‌حرم شاهچراغ، ‌دوربین‌ها و ایجاد دستگاه‌های بازرسی بدنی بیشتر ‌و ‌سکونت و حضور اتباع غیرایرانی در بافت ۵۷ هکتاری حرم ممنوع شد.

‌🔹دستگاه‌های چهره‌زنی ‌در حرم شاهچراغ مستقر و امنیت حرم مطهر سید‌علی‌الدین‌‌ حسین با مصوبه شورای عالی امنیت ‌هفته گذشته به سپاه واگذار شد.

_______
🔄 رسانه ما باشید
💡با انقلاب تا ظهور
@resane_enghelab
دیدگاه ها (۰)

🔴 چون با نام و یاد خدا رفتن رو تشک، پرچم جمهوری اسلامی رو به...

📷 کنسرت شاهین نجفی در روز فوت مهسا امینی! 🔹 حتی دیگه خودشون ...

🔴 تکنولوژی زاد و ولد پهپاد نداشتیم که به اونم دست پیدا کردیم...

🔴 تغییر جالب سخنان رهبر انقلاب پس از ۱۱ سال!!🔹 رهبر انقلاب ۱...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط