بررسی پروژهٔ برنامه‌ریزی شدهٔ دشمن

👣 نفوذ (۱)

💢 پیشگفتار
پروژه مهم "نفوذ" به زمان خلقت انسان و تاریخ او برمی‌گردد، آن زمانی که خداوند متعال انسان را خلق کرد و برای او یک سلسله باورها و پایبندی به این باورها را تدوین نمود، و فرمود راه کمال و رستگاری انسان، عمل به این باورها می‌باشد، و اگر انسان، عمل به این مهم را از دست بدهد، پایانش جهنم است. به همین علت است که شیطان، دشمن رستگاری انسان؛ بیکار نمی‌ماند و تمام تلاش خود را برای گمراهی او انجام می‌دهد، تا جایی که قسم یاد کرده "فَبِعِزَّتِكِ لَأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعينْ" به عزتت سوگند، همه آنان را گمراه خواهم کرد.

حال، شیطان برای عمل به این سوگند و جهنمی کردن انسان، باید بصورت پنهانی و مخفیانه به درون انسان راه یابد و باورهای او را عوض کند و کاری کند که انسان را، از عمل به آن‌ها باز دارد. پس یا باورهای شیطانی را، جایگزین باورهای رحمانی می‌کند و یا اگر نتوانست، انسان را نسبت به باورهایی که دارد، سست می‌کند؛ و از آن جایی که باورهای هر انسانی در ذهن اوست، بنابراین شیطان برای این که بتواند اهداف خود را پیاده کند، راهی به غیر از "نفوذ" در ذهن انسان، برای تغییر باورها نمودن آرمان‌های او ندارد.
طبق فرمایش قرآن کریم، شیطان برای نفوذ در انسان از هیچ اقدامی فروگذار نمی‌کند. ثُمَّ لَأَتِيَنَّهُم مِّنۢ بَيْنِ أَيْدِيهِمْ وَمِنْ خَلْفِهِمْ وَعَنْ أَيْمَٰنِهِمْ وَعَن شَمَآئِلِهِمْ (اعراف۱۷)(سپس از پیش رو و از پشت سر، و از طرف راست و از طرف چپ آن‌ها سراغشان می‌روم) تا بدین وسیله انسان را به گمراهی و ضلالت بکشاند.

وجود نورانی امیرمومنان علی(ع) می‌فرمایند: "أوصيكُم بِتَقوى اللّه الّذِی أعذَرَ بِمَا أَنذَرَ وَاحْتَجَّ بِمٰا نَهَج وَ حَذَّرَکُمْ عَدُوّاً نَفَذَ فيِ الصُّدُورِ خَفِيّاً وَ نَفَثَ فيِ الْأذَانِ نَجِیّا فَاَضَلَّ وَ وَعَدَ فَمَنَّی" (من شما را به تقوای‌الهی سفارش می‌کنم که شما را به سبب آن چه بیم داده جای عذری نگذاشته، و حجت را با راه روشنی که پیش پای شما نهاده تمام کرده، و شما را از دشمن نابکاری برحذر داشته که پنهانی در سینه‌ها نفوذ می‌کند، و مخفیانه در گوش‌ها سخن می‌گوید، پس انسان را گمراه کرده به تباهی می‌کشد، و وعده می‌دهد و در آرزوها می‌افکند.)

... ادامه دارد

👣 نفوذ
eitaa.com/nofouz1400
دیدگاه ها (۱)

📚 تشکیلات بهشتی (۷)

محتاج بغیر خود مگردان ما را

افتخار اسلام، دکتر محمدمهدی حق‌گویان

بخور بخورهای زمان جنگ!

می دونین سرمایه داری کجا دیگه عملا تیر خلاص رو شلیک کرد ؟!او...

💠احادیث امام صادق (ع): نکوهش بی بصیرتی🔰امام صادق علیه السّلا...

زندگی ساسکه : ( ترجمه اسلایدا تو کپشن )

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط