{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

برگ هایی از کتاب خاطرات اردشیر زاهدی داماد شاه17

برگ هایی از کتاب خاطرات اردشیر زاهدی داماد شاه17
موقعی که ایرانیان به سفارت آمریکا حمله کردند و دیپلمات‌های آمریکایی را به گروگان گرفتند صادق قطب‌زاده موفق شد به مقامات آمریکا بقبولاند تا شاه را دستگیر و به ایران مسترد کند.
موقعی که در پاناما بودیم موضوع دستگیری شاه و استرداد او به ایران وارد مراحل جدی و خطرناکی شد و اگر آقای راکفلر و کیسینجر به داد شاهنشاه نرسیده بودند، مانوئل نوریه‌گا شاه را به دستور کارتر تحویل ایران داده بود!
«صادق قطب‌زاده» وزیر امور خارجه ایران از زمان جوانی و اقامت در آمریکا برای سازمان‌های «سی – آی – ای) و (اف – بی – آی) در میان دانشجویان ایرانی و اعراب مقیم آمریکا جاسوسی می‌کرد. او از افراد بسیار مورد اعتماد آمریکا بود و یک مأمور چندجانبه محسوب می‌شد. من او را خوب می‌شناختم و می‌دانستم که اصلاً دانشجو نیست و آدم فرصت‌طلب و عنصر ویژه‌ای است که برای پول کار می‌کند. 
ما در آمریکا سفارتخانه معظمی داشتیم و سوابق ایرانیان مقیم آمریکا در آنجا نگهداری می‌شد و به همین دلیل من خوب می‌دانستم که خیلی از این افراد که حالا به عنوان انقلابی به ایران رفته‌اند و خودشان را در حکومت وارد کرده‌اند دارای ملیت مضاعف آمریکایی هستند و به قول مقامات اطلاعاتی، نفوذی می‌باشند.
وقتی این حرف‌ها را به شاه منتقل می‌کردم نمی‌پذیرفتند اما بعد که سفارت آمریکا در تهران توسط دانشجویان تندرو اشغال شد و آنها پرونده‌های سفارت را منتشر کردند بسیاری از چهره‌های به ظاهر انقلابی را به واسطه ارتباط با دولت آمریکا و یا حتی جاسوسی برای آمریکا دستگیر و تحویل زندان دادند و حتی معاون نخست‌وزیر آنها هم بعداً مأمور آمریکا از کار درآمد.
این حرف‌ها را من نمی‌زنم که بگوئید حرف‌های یک مخالف است، بلکه اسنادی است که در سفارت آمریکا به دست آمد و پس از انتشار منجر به دستگیری عده زیادی از دولتمردان جدید ایران گردید. عده‌ای از آنها در ضمن محاکمات خود در دادگاه انقلاب جاسوسی طولانی مدت برای آمریکا اعتراف کردند.
دیدگاه ها (۲)

دشمن تراشی کار کیه؟دشمنان خارجی و غرب‌زده‌های داخلی سالها ای...

🚸 آموزش نوجوانان اسرائيل جهت جاسوسی!!❌ یک مدرسه در پت هاتیکو...

📸 بررسی های ماهواره ای نشان میده که ارتش ایالات متحده با هدا...

باید یکی پزشکیان رو به امین آباد منتقل کنه.❗اونجا براش بهتره...

وزارت خزانه داری آمریکادانشجویان ایرانی دیگر نمیتوانند در آز...

دانشمندان منشأ ژنتیکی شوکه‌کننده ایرانیان را فاش کردندپیشرفت...

⁨ترامپ توییت زده: تنگه هرمز قلمرو جدید آمریکا!«میخواهند این ...

مریم طهماسبی، عروس معصومه ابتکار، تو آمریکا بازداشت میشه و ظ...

‏✅ شروط واشنگتن برای ایران از زبان وزیر خزانه‌داری آمریکابا ...

خانم ابتکار شاید به اعتبار همان حضورش در ماجرای تسخیر لانه ج...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط