❇️وقتی ارزش سگ آبی از دختر بالاتره
لذا کاملا قابل درک است که چرا مردم ایران، اسلام را پذیرفتند و به آیین زرتشت پشت کردند
گروه پژوهشی آرتا :
دقیقا در متن نوشته برای تاوانی به روان سگ آبی باید چه کنیم !!!
بعد نوشته دختر ۱۵ ساله ...
✅زنان حق دفاع ندارند!
🔻در متون زرتشتی به صراحت بیان شده است که همه افراد جامعه اجازه اتخاذ راهکار قانونی در واکنش به تهاجم رو ندارند. در کتاب زرتشتی و بسیار معروف دینکَرد(دینکرد هشتم) آمده است که (کور، کر) و زنان و کودک اگر مورد ضرب و جرح قرار گیرند حق #دفاع قانونی ندارند (فقط از طرف قاضی حکمی مبنی بر صدور توقف ضرب و جرح صادر می شود اما آنها حق شکایت و پیگیری ندارند)
🔻خیلی جالب است در ادامه بیان شده که بیگانگان، راهزنان و مرگ ارزانان نیز حق دفاع ندارند و کشته شدن آنها عملی نیک محسوب میشد.
✅زن در دوران ساسانی به روایت دکتر تورج دریایی
🔹زنان عوام را جزء مایملک مردان می دانستند و بر آن قیمت می گذاشتند (۵۰۰ استر). بسیاری از احکام دینی علیه زنان، صرفا متوجه زنان غیراشرافی بود. روحانیون مفصلا به کوچکترین جزئیات زندگی و احکام زنان پرداخته اند.
زن به منزله موجودی نگریسته می شد که می توانست جامعه ای رابه نابودی بکشاند
🔹(در منابع) زردشتی نیز(زن) در قالب شیطان مونثی به نام جه [«بدکاره» ] توصیف شده است.
🔹 زنان از دید روحانیون یا مردان، «مزدایی» قلمداد نمی شده اند.
🔹از دید قانون، زن همپای کودکان و بردگان، و بهای آن ۲۰۰۰ درهم، معادل بهای یک برده بود.
🔹بردگان خارجی، و یا صرفِ افرادی که به عنوان کارگر کشاورز به کار گرفته می شدند، وردگ (برده اسیر) خوانده می شدند. اینها معمول ترین نوع بردگان بودند؛ اما گونه ای مهم تر از بردگان وجود داشت که آنها را بر حسب تن میشمردند و از امنیت برخوردار بودند. بردگان با مردن سرور خود آزاد می شدند؛ ضمن این که خود فرد نیز می توانست برده اش را آزاد کند. بردگان نیز دستمزد می گرفتند و می توانستند خانواده داشته باشند.
🔹زنان باید سه بار در روز در برابر شوهر زانو زده و از ته دل از او بپرسند خواستش چیست و خود او چگونه می تواند آن را برآورده و او را خوشحال کند
🔹موقعیت زنان به طبقه اجتماعی آنان بستگی داشت. زنان والا مرتبه، مانند ملکه و ملکه مادر، از دامنه فعالیت و قابلیت تصمیم گیری بسیار بالایی برخوردار بودند.(همانگونه که خود نویسنده تاکید دارد، این زنان، زن و مادر و خواهر و نزدیکان شاه بودن و قاعدتا مقام بالایی داشتند و کمتر از 1 درصد جامعه به حساب می آیند)(کلیک و کلیک)
لطفا با کامنتهای زیبای خودتون و زدن گزینه دنبال کردن از ما هم حمایت کنید متشکر
@siasat_ya_khianat
https://eitaa.com/SIASATYAKHIANAT
#سیاست_یا_خیانت
#تحلیلگر
دیدگاه ها
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.