🔞به باغ وحش خوش آمدید

اولین مسابقات رسمی MMA یا مبارزه در قفس در ایران روز جمعه (ظاهرا ۷ بهمن) با حضور ۴۲ ورزشکار در مجموعه شیرودی تهران برگزار شد. از مدت‌ها قبل رشته MMA که عنوان یک ورزش زیرزمینی شناخته می‌شد و این مسابقات برای نخستین‌بار به صورت قانونی و رسمی در ایران با موافقت وزارت ورزش و زیر نظر فدراسیون ورزش‌های رزمی برگزار شد.

🔻چشم مسئولان مدعی انقلابیگری روشن!
آیا نهادهای متولی ضوابط شرع و اخلاق در برابر فرهنگ خشونت غرب کور تشریف دارند؟

🔻وزارت ورزش، چه پاسخی در قبال توسعه و به رسمیت شناسی ورزش خشن MMA در جمهوری اسلامی دارد ؟ به چه مجوزی دست به این کارها زده‌اند؟
آیا یک‌ آدم در وزارت ورزش پیدا نشد که جلوی این زهر مسموم را بگیرد؟
ورزشی که در آن افراد با بی‌رحمی هر چه تمام و خونریزی در یک قفس یکدیگر را میزنند!

🔻ورزش باستانی و اصیل ایرانی "کشتی" که پر از مضامین فتوت و رادمردی است را ضعیف می کنند تا حرکات متوحشانه غربی‌ها را به جایش درکشور ترویج کنند!

❓آیا کسانی که از هر مورد نامربوطی پرونده‌ی "#نه_به_خشونت" در کشور میسازند ، این اعمال ضدانسانی و ضدزندگی و ضدفرهنگ عطوفت و جوانمردی ایرانی را نمی‌بینند و تنها سر حجاب شرعی یاد مفاهیم زیبا و لطیف می‌افتند.
دیدگاه ها (۲)

نامه‌ای برای خدا ...

🔻 گویا حال سیدحسن هم ناخوش شده!

♨️ آفت انقلاب اسلامی ...

♨️ چرا خنجر از پُشت؟!

🔰خبرهای خوبی که کمتر شنیده شددستاوردهای اخیر و جدید افتخارآم...

🔰خبرهای خوبی که کمتر شنیده شددستاوردهای اخیر و جدید افتخارآم...

💠 خبرهای خوبی که کمتر شنیده شد🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷✴️توی روزهای گذشته ا...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط