اسکار نه پیرپسر نه زن و بچه

پس از استعفای خانم مرضیه برومند، آقای علی دهکردی به عنوان مدیر عامل #خانه_سینما انتخاب شد.
آخر مرداد ۱۴۰۴، دهکردی هم استعفاء داد و با شروع مدیر عاملی آقای #همایون_اسعدیان مع الأسف زوج سیاسی محمّدمهدی عسگرپور (رئیس هیأت مدیره) و اسعدیان شکل گرفت که بر سر انتخاب فیلم ایران در اسکار، سیاسی‌کاری‌ها نمود یافت.
ابتدا وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تصمیم گرفت انتخاب نماینده‌ی ایران در آکادمی اسکار را تفویض کند به خانه‌ی سینما در حالی که همواره این از وظایف و اختیارات بنیاد سینمایی فارابی بوده است.
بعد از کشمکش‌های مختلف امروز اعلام شد که خانه‌ی سینما خود را کنار کشیده، دیگر در این باره مسئولیّتی بر عهده ندارد و نخستین جلسه‌ی کمیته‌ی انتخاب نماینده‌ی سینمای ایران در اسکار، کما فی السّابق در فارابی تشکیل شده؛
گرچه ظاهراً خانه‌ی سینما دیگر نقشی رسمی و محوری در این فقره ندارد لکن بیم آن می‌رود که یکی از دو فیلم ضدّ ایرانی #پیرپسر یا #زن_و_بچه بشود نماینده ایران در اسکار.

فیلم #بچه_مردم، انتخابی معقول است و شاید تا حدّی، #ناتور_دشت.

#حکمرانی_یکپارچه_فرهنگی #نقد_سینما
دیدگاه ها (۰)

فقط یک کارمند باش برای جمهوری اسلامی ایران!

قطبنمای جبههی صهیون یا با صهیون یا بر صهیون

عدم مماشات با استحاله تحمیلی

تعیین تکلیف طیف نادره رضایی و حامیان حذف نظارت پیشینی

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط