لعنت خدا بر بنیانگذاران ستم بر پاکان

✍️لعنت ابدی خدا بر ابن تیمیه اموی ناصبی حرامزاده ، کافری با خدایی موفر! بنیانگذار تکفیر مسلمانان و ارتداد شیعیان و تجویز وجوب قتل پیروان اهل بیت و غارت اموال و نوامیس آنان

دشمنی در عداوت اهل بیت پیامبر ص بی مثال که هیچ فضیلت و حدیثی در فضائل خاندان نبوی و بویژه امیر مومنان که درود خدا بر آنان باد ، نماند مگر آنکه آنرا تضعیف و تکذیب و رد نمود و در این باره به صحیح مسلم و بخاری که معتبرترین منابع روایی اهل سنت هست نیز رحم نکرد و همه را دروغ نامید !

✳️لعنت خدا بر ابن قیم ناصبی دشمن اهل بیت ع شاگرد او که راه و افکار شیطانی اش را ادامه و رواج داد .

✳️لعنت خدا بر شیخ نوح حنفی که فتوای جواز و وجوب قتل شیعیان و حلال بودن مال و ناموسشان را داد و در نتیجه صدها هزار زن و مرد و کودک شیعه در ترکیه و سوریه قتل عام و ذبح شده نوامیسشان به تاراج رفت و فقط سلطان زنازاده عثمانی ۴۰هزار حاجی ایرانی را یکجا گردن زد .

✳️لعنت خدا بر محمدبن عبدالوهاب حرامزاده انگلیسی که افکار ابن تیمیه را احیا و باعث بزرگترین فتنه جهان اسلام بعد از انحراف سقیفه شد و خون صدهاهزار مسلمان شیعه و سنی را بر زمین ریختند .

✳️لعنت خدا بر مفتیان حرامزاده وهابی که هرجنایتی از کشتن و زنای محصنه و لواط و کشتار مسلمانان و تجاوز به نوامیس آنان و ... را بر خود و پیروان حرامزاده خود حلال می دانند و جانیان خونخواری چون داعش ، النصره ، طالبان ، بوکوحرام و ... این تشنگان شهوت و غارت و خون به حکم آنان خون مسلمانان و شیعیان را به وحشیانه ترین شکل ممکن و در آرزوی بهشت !!! بر زمین می ریزند .

✳️لعنت ابدی خدا بر اولین کسانی که بانی ظلم و ستم و هتک حرمت خاندان پیامبر ص و یاران آنها شده دیگران را بر این ستم بزرگ جرأت دادند و همه مشوقان ، مبلغان و پیروان آنها باد 🤲

👤 محسن محمدی
دیدگاه ها (۰)

هنوز زمان نابودی آشیانه کفتارهاو کرکسها نرسیده است⁉️

فقط فرومایگان به سربازان میهن خود سنگ میزنند ‼️

نظر علمای اهل سنت در مورد فتنه وهابیت

چرا وهابیت بویی از اسلام نبرده است ⁉️

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط