امر به معروف و نهی از منکر

امر به معروف و نهی از منکر را چگونه می‌بینید؟

کلامی از زنده یاد #مرحوم_دولابی
در امر به معروف و نهی از منکر مواظب باشید با فروع دین گردن اصول دین را نزنید: احکام شرع فروع دین است و محبت و ولایت خدا و اولیائش اصل دین است.
خانه‌ی امیرالمؤمنین و حضرت زهرا (ع) را به این جرم آتش زدند که اگر کسی از جماعت مسلمین کناره بگیرد و تا سه روز در جماعت حاضر نشود، باید خانه‌اش را سوزاند.
معاویه هم به یزید گفت اگر خواستی با امام حسین (ع) درگیر شوی، با شمشیر جدش او را بکش؛ یزید هم خروج امام حسین (ع) از دین را به علت نیمه کاره گذاشتن حج و قیام علیه خلیفه‌ی رسول الله (ص) از شریح قاضی گرفت و با فتوای فقهی، حضرت را به شهادت رساند.

به گونه‌ای روی عمل به احکام فشار نیاورید که افراد را از خدا و دین منزجر سازید و به اصل دینشان یعنی محبت آن‌ها به خدا و اهل بیت (ع) لطمه وارد شود.
بچه‌ها را خیلی نهی نکنید چون فطرتشان خراب می‌شود. عمل با کره و بدون رغبت به سمت دین نه تاثیر دارد و نه ثواب و اجر.

جوانان این زمان، تحریک را دوست ندارند. نمی‌خواهد آن‌ها را خیلی امر به معروف و نهی از منکر بکنید. آنها فطرتا" در راه هستند با اخلاق و صفات شایسته و با نیت خوب و دعای خیر در حق آنها کار کنید و آنها را به سوی کمال ببرید آن‌ها را باید با نماز دوست کنید نه این‌که فقط نمازخوان کنید.
کار بعضی بی‌نماز کردن مردم است. آن‌ها با امر و نهی زیاد و مردم‌آزاری، جوان‌ها را تارک الصلاه می‌کنند.
این‌که در احادیث آمده است در آخر الزمان امر به منکر و نهی از معروف می‌کنند معنی‌اش این است که امر به معروف و نهی از منکر که می‌کنند اثر عکس دارد، چون دائم به افراد سیخ می‌زنند و آن‌ها را از دین بی‌زار می‌کنند.
امر به معروف جائی موثر است که طرف مقابل به تو مؤمن باشد و تو را قبول داشته و دوست داشته باشد. هر جا قرآن فرمود: مؤمنین را چنین و چنان بکن، مقصود: مؤمنین بک است یعنی کسانی که به تو ایمان دارند.
عقرب و مار سمی بهترند از کسی که به اسم امر به معروف و نهی از منکر به افراد نیش می‌زند و آن‌ها را می‌آزارد و از خدا و اولیاء و دین بی‌زار می‌کند.
همان‌طور که خدا با کارهایش خودش را به بندگانش نشان می‌دهد، تو هم با اخلاق و عملت خودت را به زیر دستانت نشان بده. امام صادق (ع) فرمودند: کونوا دعاة الناس بغیر السنتکم یعنی بدون زبان‌هایتان دعوت کننده مردم باشید.

#مانیفست #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
دیدگاه ها (۰)

ان شاء الله بنا داریم در نمایشگاه ملی هوش مصنوعی حاضر باشیم ...

من اگر نقاشی بودم

آخرین وصیت سیدحسن نصرالله

شهید سیدحسن نصرالله....

سلام ، قصد دارم امر به معروف و نهی از منکر برای شما کاربران ...

مسئولان چگونه بر میز خود نشسته اند ...

﷽❌بالاترین حق‌الناس چیست؟💢بخش نهم (امر به معروف و نهی از منک...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط