سفر و نمازی که جگر برعندازان را سوزاند

✍️ما در ایران چیزی به اسم اختلاف میان اهل سنت و شیعه نداریم و همه یکی هستیم .

آنهایی که بعد این اختلاف میدهند و تلاش دارند تا آن را برجسته کنند مزدور و خائن و بی دین و ایمان هستند .

اما یک مشکل اساسی و عمیق با وهابی‌ها داریم که در همین چند هفته تسویه‌حساب اساسی با آن‌ها کردیم و در ادامه این روند ادامه خواهد داشت .

این تصویری که میبینید شاید گوشه‌ای کوچک از یک حقیقت بزرگ باشد و نمادی از واقعیت امروز جامعه ایران، جایی که رئیس جمهور ایران بزرگ در سنندج در کنار برادران ایرانی و دینی خود می‌ایستد و نماز می‌گذارد .

این تصویر چنان جریان وهابیت و تکفیر را آزرده خاطر و ناراحت کرده که در کنار بهایی‌های مقیم در شبکه سعودی اینترنشنال (و چه پیوند جالب توجهی است ائتلاف میان وهابی‌ها و بهائی‌ها و صهیونیست‌ها که همه ساخته و پرداخته استعمار پیر انگلیس هستند) شروع به صادر کردن فتواها و تزهای عجیب و غریبی در مورد نحوه نماز خواندن کردند انگار که هیچکس نمی‌داند هفت جد آنها همه بهایی بودند و هیچ ربطی به اسلام و مسلمانی نداشتند.

💥سفر رئیس جمهور به سنندج برای خائن‌ها تلخ و گزنده بود.

@syriankhabar
دیدگاه ها (۳)

گوشه ای از حجم سلاح های آماده تحویل به اغتشاشگران

✅ اختلاف طبقاتی فقط همین عکس❗

✅ قاتل یا پزشک ؟ مسله این است❗

بدون پا هم می توان روی پای خود ایستاد

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول : بدیهی است که اگر خیان...

‍ 💠 قزاقستان به پیمان ابراهیم پیوستدر جریان دیدار ترامپ حرام...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم : ثانیاً نیمی از اعضای ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط