السلام علی المهدی عجل الله

⭕️ از 1200 #نشانه_ظهور فقط 5 نشانه باقی مانده است....

🔶🔸 مسئول موسسه فرهنگی موعود عصر (عج) گفت: طبق گفته اكثر محققان از يک هزار و 200 نشانه‌ آخرالزمان تنها پنج نشانه باقی مانده است.

🔷🔹 استاد شفیعی سروستانی: پيامبر فرموده‌اند كه نشانه‌هایی در آخرالزمان وجود دارد كه مانند #دانه‌های_تسبيح يكی يكی می‌افتد و به آخرين دانه يعنی ظهور می‌انجامد و هر چه زمان ظهور نزدیک باشد بر تعداد حوادث افزوده می‌شود.

🔶🔸 حجم روايات آمده از 14 معصوم در خصوص آخرالزمان و نشانه‌های ظهور بسيار زياد است به طوری كه ۷ هزار روايت راجع به اين موضوع داريم و در خصوص نماز و روزه اين تعداد روايت نداريم. اين تعداد روايت نشان از اهميت موضوع دارد و بخش عمده‌ای از روايات آخرالزمان توسط پيامبر و در نخستين روزهای بعثت بيان شده است.

🔷🔹 اين محقق در زمينه مهدويت به #حوادث آخرالزمان اشاره كرد و گفت: در آخرالزمان حوادث مختلفی روی می‌دهد و پيامبر نيز فرموده‌اند به ناگزير فتنه‌ای پديد خواهد آمد كه هر گاه در نقطه‌ای آرامش پيدا كند، در نقطه ديگری ناآرامی شروع مي‌شود و اين چنين ادامه می‌يابد تا وقتی كه منادی آسمان بانگ برآورد كه امير شما مهدی است.

🔶🔸 یکی از مشخصات فتنه اين است كه #فتنه_كور است يعنی اجازه تشخيص نميیدهد تا جايي كه همه در تشخيص حق و باطل دچار ترديد می‌شوند و حتی خواص نيز نمی‌توانند حق و باطل را تشخيص دهند؛ بنابراين تأكيد شده است كه مواظب باشيد كه خود را از دست نداده و نابود نشويد.

🔷🔹 پيامبر فرموده‌اند «شما را به #هفت_فتنه بيم می‌دهم كه بعد از من روي مي‌دهد، فتنه‌ای از مدينه، فتنه‌ای از مكه، فتنه‌ای از يمن، فتنه‌ای از شام، فتنه‌ای از شرق، فتنه‌ای از غرب و فتنه آخر فتنه سفيانی است».

🔶🔸 از بيش از يك‌ هزار و 200 #نشانه_آخرالزمان كه در روايات از آن سخن گفته شده طبق گفته همه محققان تمام نشانه‌ها رخ داده و فقط پنج نشانه باقی مانده است كه اولين آن « #فتنه_سفيانی» است.

🔷🔹 5 نشانه حتمی ظهور که هنوز رخ نداده اند و همه آنها در چند ماه و چند روز قبل از ظهور رخ خواهند داد (بجز #خسف_بیداء که حدودا دو ماه بعد از ظهور اتفاق می افتد و نشانه ای برای حقانیت امام زمان عج میباشد)

🔸1- خروج #سفیانی از درعا شام
🔹2- خروج #سید_یمانی از صنعا یمن
🔸3- #صیحه_آسمانی در شب 23 ماه رمضان
🔹4- کشته شدن #نفس_زکیه 15 شب به ظهور
🔸 5- #خسف_بیداء چند وقت بعد از ظهور هنگامی که امام در مکه است☀️#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
دیدگاه ها (۴)

السلام علیک یاخلیفه الرحمن

السلام علیک یاخلیفه الله

السلام علیک یاخلیفه الرحمن علیه السلام

السلام علیک یابقیه الله العظم ارواحنالهم فدا

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط