{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

بسم الله الرحمن الرحیم

بسم الله الرحمن الرحیم
وَرَدَّ اللَّهُ الَّذِينَ كَفَرُوا بِغَيْظِهِمْ - و خداوند، منکران حقیقت را با خشم خودشان دفع نمود.(سوره احزاب بخشی از آیه 25)
خشونت،گریبان خودِصاحب خشونت را می گیرد! و این طرفند خداست.و چه طرفند ظریف و کارآمدی!خداوند خودهیچ نیازی به خشونت ندارد.او بَری ازهر نوع خشونت است. دوستانش نیز چنین اند.خشونت خود خورنده صاحبش است.نیازی به خشونت دیگر نیست.‌ آن یک بیماری مُهلک نفسانی است و شخص خشن بیمار است.خشونت یعنی عدم تعادل روح و روان، یعنی از صراط تعقّل و خرد مندی خارج شدن.
و منکران حقیقت با خشونتِ خودشان است که از بین می روند. آنها به خیر نمی رسند؛ و این در ادامه آیه است؛ لَم یَنالُوا خَیرَاً - آنها به خیر دست نیافتند. پس خشن شدند! خشونت شان را آشکار کردند! و به دست خودشان نابودی شان را تسریع نمودند! زیرا کسی با خشونت و با زور به رستگاری نمی رسد. نرسیده است. این ناممکن است.مسیر خیر و رستگاری از جاده خشونت نیست. خشونت جاده هلاکت است. رسیدن به خیرکه از نام های بزرگ خداست، عشق می خواهد نه خشونت! و این آیه شریفه درس بزرگی برای همهٔ انسان‌ ها در همه دوران هاست.
دیدگاه ها (۰)

بسم الله الرحمن الرحیم قسمت اول : راه خدا :راه های بر اساس ز...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم : د) - خداوند سبحان، پی...

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِنْ مِنْ شَيْءٍ إِلَّا عِنْدَنَا خ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :بنابراین، هم می‌فرماید ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :متن و برگردان - ترجمه ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :تعریف بزرگ چیست و کدام...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم :4 - آزمایش، محدودیت ندا...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :-بگو آيا نابينا و بينا ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :به عنوان مثال: نماز - ...

📕 #درس‌های_این‌صفحه_ازقرآن_برای‌زندگی❓چرا هرچقدر تلاش می‌کنی...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط